KODEN TIL DIT DRØMMELIV

- et helt unikt, powerfuldt

og transformerende forløb!

 

 


Vil du ikke længere nøjes?

Føler du, at du sidder fast i dit liv, og at du er gået lidt i stå, men inderst inde ved du, at der er så meget mere til dig, men noget blokerer og bremser dig? Og har du et ønske om, at dine visioner ikke længere blot skal være en drøm, men i stedet DIN virkelighed? 

⬇️ Så læs med her ⬇️

Jeg har skabt et 20 ugers online-forløb, hvor du får koden til dit drømmeliv gennem de allerbedste redskaber, som jeg kender.

DU er skaberen af...

Ved du godt, at du kan manifestere alt det, du drømmer om, fordi du er født med en indbygget ”tryllestav”, som - når du bruger den korrekt - giver dig alt det, du ønsker dig i dit liv? DU er din helt egen guru – skaberen af dit eget drømmeliv!

Manifestér det DU ønsker

Spørgsmålet er bare, om du manifesterer det, du ønsker dig, bevidst, eller om dit liv kører i ring, så du lever et middelmådigt leverpostejliv og bliver ved med at tiltrække de samme ting ubevidst igen og igen.

Byg en ny model i dit indre

Du skal ikke kæmpe mod det, der sker i din ydre virkelighed, men blidt rense og afprogrammere det uhensigtsmæssige og samtidig bygge en ny model i dit indre miljø, som vil afspejle sig i dit ydre miljø. Dermed skaber du din nye virkelighed i overensstemmelse med din sjæl.

På dette 20 ugers online-forløb får du

koden til dit drømmeliv...

På dette 20 ugers online-forløb får du koden til dit drømmeliv gennem de allerbedste redskaber, som jeg har samlet sammen gennem de seneste 25 år; redskaber hvor du lærer at lave de vildeste kvantespring, at knække koden til alt det, der står imellem dig og dine vildeste drømme og visioner, samt hvordan du manifesterer lykke, kærlighed, et bedre helbred, energi, flere penge og succes og slipper al den gamle “støj på linjen”, der ej længere nærer eller tjener dig.
Med disse redskaber vil du opleve ekspansion, forandring, fordybelse, en dyb transformation, en enorm udvikling og forløsning.

Herved kan du opnå det magiske, fantastiske liv, som din sjæl kalder på, og du kan opnå at udleve dit fulde potentiale – det bliver utrolig magisk og transformerende! 🔥


Jeg er knivskarp til at åbne op for potentialet hos dem, jeg arbejder med, og hjælpe dem med at nå deres næste niveau.

Jeg vil holde dig i hånden hele vejen og step by step vise dig alle metoder, teknikker og redskaber, du skal bruge for at skabe dit drømmeliv.
IMG_2647
Hej! Jeg hedder Helle Frølund.

Gennem de seneste 25 år har jeg med mine clairvoyante evner hjulpet mennesker fanget i problematikker til at transformere sig via eksempelvis et livstema, en sorg, fysiske smerter eller et parforhold.

Jeg har hjulpet mine patienter til at styrke deres intuition, finde sit livskald og blive den bedste version af sig selv. Derfor har jeg nu en kæmpe videns- og erfaringsbank, som danner baggrund for mit holistiske virke. Jeg aktiverer dine latente ressourcer og hjælper dig til at udleve dit fulde potentiale.

Det er naturligt for mig at smelte det spirituelle, energetiske aspekt sammen med det naturvidenskabelige. Hermed oplever jeg, at paletten af behandlingsmetoder og nuancer rammer plet holistisk og dermed danner et unikt grundlag for at kunne sætte lys på at leve et liv i balance.


Helle Frølund

“Jeg vil blot sige, at det er et forbandet flot forløb, som du har lavet og brugt megen tid og energi på. Det er den helt rigtige pris.
FLOT ARBEJDE!!!♥️

Du skal have ros for at gøre det med grundighed, stort forarbejde og på en (forholdsvis😉) forståelig måde.
Man kan mærke ærlighed og også kærlighed, når du udfordrer på ikke at komme sovende til det.”

Helle Frølund

“En anbefaling fra ❤️
Hvis du på nogen måde er i tvivl ang. dit liv, om hvordan du gerne vil leve, både i forhold til ❤️ kærlighed og job ... Så SKAL du med på et forløb hos Helle Frølund. “Koden til dit drømmeliv“ er magisk, Helle er så professionel og har hjertet på rette sted, og du vil ikke fortryde, kun at du ikke startede noget før.🙏🏻 Jeg KAN kun give Helle mine varmeste anbefalinger.❤️”

Helle Frølund

“Hvis du har noget du tumler med, er i tvivl om, noget der bliver ved med at spænde ben for dig, noget ud ikke får udlevet?
Så vil jeg opfordre dig til at komme med på det næste forløb. Jeg har lige afsluttet mit forløb. Aldrig har jeg flyttet mig så meget på så kort tid. Aldrig har jeg følt mig så godt hjulpet og støttet i min proces. Ikke på et tidspunkt savnede jeg at være face to face med Helle eller de andre på holdet. Helle formidler klart og tydeligt og spot on på vores behov. ”

Dette forløb er for dig, der:

✔️ Er kørt fast og/eller er gået i stå på et eller flere områder i dit liv
✔️ Føler dig trist
✔️ Er stresset eller presset
✔️ Mangler energi
✔️ Synes, at livet er lidt leverpostej og ved, at der bare må være noget mere til dig derude
✔️ Mangler nydelse
✔️ Gerne vil højne din bevidsthed
✔️ Gerne vil have højere selvværd
✔️ Gerne vil have flere penge, mere kærlighed, mere nydelse, et bedre helbred og mere succes
✔️ Gerne vil have et større flow
✔️ Er klar til at leve et liv i frihed
✔️ Er klar til at skabe dine drømmeresultater
✔️ Er klar til overflod og til at give slip på dine begrænsende overbevisninger, indespærrede emotioner og skyggesider samt dårlige vaner
✔️ Er klar til at udvikle dig og derved få dig selv i perfekt connection med dem, du elsker
✔️ Er klar til at oprette forbindelse til din guddommelige visdom
✔️ Er klar til at åbne op for magien i dig 💎

Kort sagt er dette forløb til dig, der er klar til dit drømmeliv fuld af glæde, energi, frihed, kærlighed, flow, nydelse og succes – et drømmeliv hvor du kan udnytte dit fulde potentiale!

Kan du svare JA til ét eller flere af disse spørgsmål? 

Passer du på nogle af ovenstående beskrivelser, og kan du svare ja til ét eller flere af disse spørgsmål, er jeg overbevist om, at dette forløb er dit kald og et match til dine behov og vildeste visioner.

 • Er du klar til at skabe din nye og sande virkelighed?
 • Er du klar til at tage det fulde ansvar for dit liv?
 • Er du klar til at finde dine unikke gaver?
 • Er du klar til at manifestere det liv, du kom her for?
 • Er du klar til at lære fuldt ud at stole på din intuition?
Helle Frølund

“Til dig der læser med her❤️
Jeg deltager lige nu på Helle Frølunds online forløb Koden til dit drømmeliv. Det er et forløb der virkelig transformere på den mest magiske & kærlige måde. Det har allerede nu, og vi er ikke færdige med forløbet, givet mig langt mere end forventet og hvad jeg kunne forestille mig 🙏❤️💫💖🔥❤️✨😍og mine forventninger til dette online forløb var store 🙏 det er vildere & mere magisk end jeg kunne forestille mig.💫✨🔥💖 Jeg har gennem Helles helt fantastiske måde at undervise på opnået mit drømmeliv på så mange plan 🙏🙏🙏 Jeg er dyb taknemmelig for Helle & hendes helt utrolig fantastiske måde at undervise & guide os på 💖🙏🙏🙏 Dette online forløb har givet mig redskaberne til at opnå mit drømmeliv❤️ Det er ultimativt den bedste oplevelse på alle plan ❤️❤️❤️
TAK for dig Helle 🙏😘 & TAK fordi du har skabt Koden til dit drømmeliv 🙏🙏🙏 -det har ændret mit liv for altid 🙏❤️❤️❤️🙏 til smukke dig der læste med sender jeg mine varmeste anbefalinger til dette fantastiske online forløb 😍❤️”

Helle Frølund

“Jeg vil anbefale dette kursus af hele mit hjerte❤️
Det er helt vild hvad det gør ved én 🌟 et kursus der giver så meget power, glæde, lykke, sætter retning og hjælper til at tage ansvar for dit liv 🌟
Så hvis du er klar til at skifte retning og tage førerstaven over dit eget liv og få lykken tilbage, så oplev selv helle’s nye kursus for dig selv. Kurset får hermed min varmeste anbefaling 🌟 magisk, transformerende, livsforandrende og Helle holder dig i hånden hele vejen 🌟🌟🌟 Et fantastisk livstransformere forløb. Helle er fantastisk 🌟🌟🌟🌟🌟 Koden til dit drømmeliv ved Helle Frølund.
Jeg vil anbefale dette kursus af hele mit hjerte ❤️
Det er helt vild hvad det gør ved én 🌟 et kursus der giver så meget power, glæde, lykke, sætter retning og hjælper til at tage ansvar for dit liv 🌟
Så hvis du er klar til at skifte retning og tage førerstaven over dit eget liv og få lykken tilbage, så oplev selv helle’s nye kursus for dig selv. Kurset får hermed min varmeste anbefaling 🌟 magisk, transformerende, livsforandrende og Helle holder dig i hånden hele vejen 🌟🌟🌟”

Helle Frølund

“Jeg vil anbefale dette kursus af hele mit hjerte❤️ Det er helt vild hvad det gør ved én 💥💫💪😃jeg har fået så meget power, retning og ansvar i mit liv. Og samtidig oplever jeg masse af glæde og lykke 🌟 Hvis du føler du ikke helt er der i dit liv, hvor du skal være eller være der rigtig i din krop, så skaber dette kursus det videste for dig. Og du gør det selv. 😊😊😊 Det er svært at beskrive med få ord: fantastisk og magisk❤️💫😃🌟🌞🌱
Helle og dette forløb er så fantastisk og magisk❤️ Men også helt nede på jorden og via simple værktøjer er det muligt at skabe mere glæde, passion og retning i dit liv. 🌟💛😁 Det er svært at sige hvad det præcise er, men hold nu op jeg har oplevet så meget passion og power inden I mig, som jeg ikke troede jeg havde... 💪😁 Fyldt med kærlighed og liv❤️ ”

Dette får du hver 2. uge i forløbet:

 • Undervisningsmateriale (videoer)
 • Energikoder
 • Redskaber og teknikker
 • Lydfil
 • PDF-fil
 • Visualisering
Koden til dit drømmeliv -ny IG

BONUS 1

Du får HVER 2. UGE (den uge, hvor der ikke frigives materiale) en LIVE  Q&A med clairvoyante svar fra mig på dine spørgsmål. En unik mulighed for at følge op på dine udfordringer, så du ikke sidder fast i din transformation.❤️

11

BONUS 2

Du får adgang til en lukket eksklusiv Facebook-gruppe, hvor du kan stille spørgsmål til mig såvel som de andre i gruppen.

Herinde vil I kunne få glæde af hinanden, men også få mulighed for at se LIVES (livestreaminger) og stille spørgsmål direkte til mig.

10

BONUS 3

Guidede meditationer fra mig til dig

12

Ansvar og praktiske oplysninger

Det er vigtigt, at du er indforstået med, at dette forløbs redskaber, guidede meditationer, teknikker, energikoder, undervisningsmateriale mv., som jeg giver dig undervejs i forløbet, kan hjælpe dig RIGTIG langt, men at du stadig selv skal tage ansvar og handle for at skabe dit drømmeliv – du er din egen guru og skaberen af dit eget drømmeliv.

Forløbet er online, og det er derfor et kursus, som du kan tage i dit helt eget tempo; ingen stress på noget plan overhovedet. Tilmed har du kurset til evigt eje, da det kan downloades, så du kan gense det igen og igen - når behovet opstår.

Er du klar til at blive transformeret, så vil jeg gerne sige TILLYKKE. Du er nu på vej den helt rette vej mod DIT drømmeliv, og din investering i dig selv er 31.998 kr., som jeg giver dig mulighed for at betale i 6 rater á 5.333 kr.

Vi starter den 26. april 2021, hvor vi sammen åbner op for magien, så du kan skabe dit drømmeliv - det bliver virkelig powerfuldt, og jeg glæder mig ubeskriveligt meget til at få dig med på rejsen mod dit drømmeliv! 🌟

Er du klar til din store transformation?

Lad mig hjælpe dig med at opnå det magiske, fantastiske liv, som din sjæl kalder på og lad mig hjælpe dig til at udleve dit fulde potentiale – det bliver utrolig magisk og transformerende!