Fjernhealing

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary

2

Fjernhealing

Ofte kan vi i en travl hverdag føle os tunge, energiforladte, fuld af blokeringer, ængstelige eller stressede. Fjernhealing er en yderst virkningsfuld healingform, som kan foretages, selvom de to involverede personer ikke er fysisk i samme rum. Den er lige så effektiv som healing med berøring, da healingen er uafhængig af tid og sted. Energien opfører sig via kvantefysik og bevidsthedsenergi.

Fjernhealing skaber ro og harmoni og befrier din krop, sind og sjæl for blokeringer.
Under healingen stiller jeg energetisk ind på dig og ud fra, hvad jeg mærker. Jeg skaber balance i din energi, og dermed i hele dig via den universelle bevidsthed.
Healingen sker i form af en høj frekvens, lys og gennemstrømning med forskellige frekvenser, alt efter den enkeltes behov. Den virker på celleplan og forløser gamle energibindinger og blokeringer, samt opgraderer dit vibrationsniveau.
Hvad kan du forvente at mærke under healingen?
Nogle mærker kulde og varme rundt i kroppen. Andre mærker, at fysiske symptomer forsvinder eller måske forværres for en kort stund, for derefter at slippe. Nogle ser farver, andre billeder. Nogle mærker ingenting, hvilket også er helt normalt. Vi er alle forskellige – derfor er det individuelt, hvad vi mærker og om vi mærker noget. Det er en utrolig smuk og kærlig energiproces fra start til slut.

Healingen varer ca. 30 min. Det er en fordel at drikke vand både før og efter healingen, for at støtte energien og kroppen i en eventuel udrensning.
Dette skal du gøre/forberede før under og efter healingen:
Denne kærlige og dybdegående healing som jeg sender til dig kræver ingen forberedelse af dig.
Det vil dog være en fordel, hvis du sætter eller ligger dig et roligt sted, hvor du ikke bliver forstyrret, samt siger ja, inde i dig, til at modtage healingen og åbner dit hjerte for at modtage.

Du kan også sagtens modtage healingen, selvom du er på arbejde eller laver noget andet imens, healingen virker alligevel.
Du skal ikke tænde nogen sociale medier eller se på mig imens, blot åbne dig for at modtage - jeg elsker at sende den kærlige, lyse energidiske og dybdegående healing.

Husk vand før og efter healingen.
Healingen vil arbejde i din krop op til 24 timer efter endt behandling.
Nogle gange skal der flere healinger til, alt efter din udfordring.

DKK 396
Total due DKK 396

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.