Helbred dig selv - Modul 3

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary

helbreddigselv

Helbred dig selv - Modul 3

Traumeforløsning i modul 3

Følelsen af at være fuldstændig i balance, ro og fred.

Fri for flere års negative stemmer og reaktioner på situationer uden for din kontrol. Du er I balance og i nulpunkt - Du har brudt sløjfen, der bare har gået i ring - igen og igen - og frembragt nøjagtig de samme følelser, fordi du endnu ikke havde fået forløst de traumer, der lå bag.

Men ikke mere. Du er i ro. Du er I balance og i 100% nulpunkt. Og de situationer der før kunne trigge dig, dem reagere du kun med nysgerrighed på... "Gad vide, hvad h*n har oplevet, siden de reagerer sådan?" tænker du stille, velvidende at der ligger et traume bag. For du har selv gået vejen. Selv forløst dine traumer. Men nu er du fri.

Det er denne følelse modul 3 vil give dig. Det er her vi arbejder med dine traumer, og skræller de første lag af dine traumer, så du kan finde ro. Det gør vi blandt andet gennem tankefeltsterapi også kendt som tapping, energi behandling, guidet traumeforløsning og ved en meditation, hvor du aktiverer dine selvhelbredende kræfter. 

Modul 3 indeholder 14 lektioner, hvor den første lektion er med 6 trin til bio-hacking. Det er en lektion mange tager igen og igen grundet dens virkning og dybdegående effekt. 

DKK 1,599.20
Total due DKK 1,599.20

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.