Helbred dig selv - Modul 4

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary

helbreddigselv

Helbred dig selv - Modul 4

Modul 4 - Opløsning af karmiske bindinger og dybe traumer

Har du nogensinde følt, du har båret på noget, som ikke var dit. Du reagerer simpelthen på ting, som du aldrig selv har oplevet traumer omkring. Du kan ikke forklarer hvorfor, men hver gang du fx. hører en ambulance, går hele din krop i alarm beredskab. I så fald, tyder noget på at du har nogle karmiske bindinger eller dybe traumer, som stammer fra tidligere inkarnationer eller som skyldes epigenetik - altså tidligere generationer. 

Modul 4 er den naturlige forlængelse af modul 3. Her tager vi et spadestik dybere i traumeforløsning, hvor vi simpelthen begynder at forløse på traumer, vi ikke på nogen måde er bevidste om vi har. Vi arbejder med gråd på en helende måde, og åbner vores hjerte for igen at blive klar til at modtage. Og så taler vi ind i biopsykologi. 

På modul 4 får du således 12 lektioner, der i hver sin enkelthed samler emnet traumeforløsning til en helhed. Dette modul er derved også til dig som har arbejdet med traumer gennem en længere periode, som har fået forløst, men som mangler det sidste. Har du endnu ikke mærket nogen traumeforløsning, vil vi anbefale dig at starte med modul 3. 

Rigtig god fornøjelse❤️

DKK 1,599.20
Total due DKK 1,599.20

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.