Visualisering - nå dine pengemål

Denne 15 minutters visualisering vil hjælpe dig med at nå dine pengemål.

Visualiseringen tager dig på en smuk rejse ind i dit hjerte – en rejse ind i dit dybeste manifestationsrum. Du kommer hen til et sted, hvor alt er muligt.

● Visualiseringen er virkelig powerfuld omkring manifestation af penge, og den vil støtte dig i at manifestere alle de penge, som du drømmer om.
● Visualiseringen hjælper dig også til at mærke og dyrke taknemmeligheden – og taknemmeligheden afføder stor glæde og magi. Du bliver i ét med pengene.
● Din pengevision bliver i visualiseringen styrket som aldrig før, som dermed er et stærkt hjælperedskab til, at du kan modtage det beløb som der tilhører dig.

Denne kærlige visualisering tager dig på en dyb og kærlig rejse ind i dit smukke hjerte hvorfra du kan manifestere, og du bliver guidet hele vejen til at tiltrække de penge du drømmer om. Husk på, at dit hjerte banker 100.000 gange om dagen, KUN for dig.

Du mærker i visualiseringen stor taknemmelighed, og hvordan det føles at have opnået dit mål, så Universet kan respondere og opfylde dit ønske.
Du kan med fordel lave denne visualisering dagligt, på grund af den dybe hjertelige tilstand du kommer i, hvorfra du er åben og modtagelig for manifestation.

Denne visualisering vil hjælpe dig med at opnå dine pengemål, og jeg ønsker dig vidunderlig fornøjelse med at manifestere, kære.

Visualisering - Nå dine pengemål